Home
 

Matkakohde Esittelyssä: Kanarian Saaret

Jos suunnittelet Gran Canarian lomaasi, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä saari, joka sijaitsee Kanarian saarilla, on mahtava paikka, jolla on rikas historia, mahtavaa ruokaa ja hauskoja nähtävyyksiä. Jatka lukemista jos haluat oppia mitä kaikkea voit tehdä siellä.

Eikkö rahasi riitä? Parhaat Lainat löydät lainavertailusta http://mikävippi.fi.

Tekemistä Kanarian Saarilla

Laitesukellus ? – Tämä on suosituin ajanviete oikeastaan kaikilla trooppisilla saarilla ja se onkin mahtava tapa viettää päivä ulkoilmassa. On monia paikkoja sekä yksityisten omistamia sukellusturismiin erikoistuneita yrityksiä, joiden avulla pääset parhaisiin sukelluskohteisiin. Voit viettää aikaa vedessä ja nähdä samalla kauniita trooppisia kaloja, joita et löydä mistään muualta.

Ruokailu ? – Yksi paras puoli matkustamisessa on se, että pääsee tutustumaan moniin eri ruokiin. Saarella on laaja valikoima aitoja paikallisia ruokia, joita voit kokeilla vierailusi aikana. Joitain hyviä paikkoja on mm. Casa Romantica ja Cuasquias.

Kaupunkikierrokset ? – Kun tarkastellaan parhaita paikkoja Gran Canarialla, voit ehkä hämmästyä, että parhaimmat löytyy kaupungeista. Voit löytää historiallisia kaupunkeja, jotka on rakennettu alkuperäisten näköisiksi. Yksi hyvä tällainen kaupunki on Aguimes.

Maantieteelliset nähtävyydet ? – Ainakin yksi asia, josta saari on tunnettu, on sen maisemat. Saarella on monia erilaisia maisemia ja kohteita, joissa kannattaa käydä ja suosituimpia on Nublon maaseutu alue, Pino Santo ja Tamadaba. Suojelumetsiin tutustuminen tulisi olla tärkeällä sijalla kierroksellasi.

Loputtomat rannat ? – Pääasiallinen hyöty saarella käydessä on ehdottomasti sen rannat. Jos puhutaan siitä mitä tulisi tehdä Gran Canarialla on tärkeää, että käyt ainakin yhdellä rannalla ja pidät hauskaa vedessä. Las Canteras ranta, joka on kaupungissa ja on hyvä vierailukohde jos haluat olla muiden houkutusten, kuten esimerkiksi ruuan tai majoituksen lähellä.

Eri kaupungit ? – Saarella on useita eri vierailemisen arvoisia ja mielenkiintoisia kaupunkeja. Gran Canaria on mahtava saari rikkaalla historialla ja se näkyy monessa kaupungissa. Pääset helposti saaren ympäri meneviä valtateitä pitkin eri kaupunkeihin.

March 31, 2012 This post was written by Categories: Matkakohteet No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *